Faaliyetler

Malezya’da Risale-i Nur Kursları

Hayrat Vakfı Malezya temsilciliği tarafından, Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi’nde Ramazan ayı boyunca devam edecek Risale-i Nur kursları tertip edilmektedir. 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen kurslarda, Hayrat Vakfı Malezya temsilcileri önderliğinde iman hakikatleri mütalaa edilmektedir. Katılımcıların yoğun ilgisini gören ve kur sisteminin uygulandığı bu kurslarda, her kurun sonunda programı başarıyla tamamlayan katılımcılara Hayrat Vakfı tarafından sertifika verilecektir.

altinci-risale-i-nur-ve-ittihad-i-islam-sempozyumu-sonuc-bildirisi-560x260

6. Milletlerarası Risale-i Nur ve İttihad-ı İslam Sempozyumu Sonuç Bildirisi

Hayrat Vakfı tarafından her sene mutad olarak düzenlenen Risale-i Nur ve İttihad-ı İslam Sempozyumlarının 6.’sı dün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kur’an tilaveti ve sinevizyonun ardından protokol konuşmalarına geçildi. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına sempozyuma katılan Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ, sözlerine “Hayrat Vakfının dünya üzerinde faaliyetlerini ve Kur’an’a olan hizmetlerini görüyorum, gıpta ediyorum” diyerek başladı.

Gümüşhane’de, yaz Kur’an-ı Kerim Kursu düzenlenecek

Gümüşhane Gençlik Merkezi ve Hayrat Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilecek kursta, 14-16 yaş arasındaki erkek öğrencilere eğitim verilecek. Kur’an-ı Kerim ve değerler eğitimi verilecek kursa katılmak isteyenlerin, Gümüşhane Gençlik Merkezi’ne müracaat etmesi gerekiyor.

Konya Formatör Öğretmenler Osmanlıca Sertifika Törenleri

Konya’da 15, 16 ve 17 Haziran 2015 tarihlerinde 3 adet Formatör öğretmenler için sertifika töreni düzenlendi. 15 Haziranda Akşehir’de, 16 Haziranda Konya Merkezde, 17 Haziranda da Ereğli’de düzenlenen törenlerle başarılı olan öğretmen kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Yoğun katılımın olduğu törende bütün kursiyerlere Hayrat Neşriyatın Osmanlıca karşılıklı mealli Kur’an-ı Kerimi hediye edildi. Konya ve ilçelerinde Haziran

Malezya’da Risale-i Nur Kursları

MÜSİAD, Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği’ni ağırladı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği’ni dernek merkezinde misafir etti. MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya, Eğitim Komisyon Başkanı Ahmet Doğan Güler ve Gençlik Kurulu Başkanı Serkan Beyaz, dernek adına ev sahipliğinde bulunurken Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilcisi Kadir Öztürk ve Murat Çal, Hayrat

Kur'an Hizmeti

ahmedhusrev1-560x260

Ahmed Hüsrev Altınbaşak

Ahmed Hüsrev Efendi, rumî 1315 /miladi 1899 senesinde Isparta’da dünyaya geldi. “Yeşil Sarıklılar” nâmıyla bilinen ve Isparta eşrafından olan baba tarafının şeceresi Hz. Ebûbekir’e (ra) dayanmaktadır. Babası, Osmanlı Devleti’nin son dönem Isparta valilerinden Hacı Edhem Bey’in torunu Mehmet Bey’dir. Annesi Aişe Hanımefendi ise, “Hâfız-ı Kurralar” diye bilinen ve Hz. Hüseyin (ra) soyundan gelen seyyid bir

Dosyalar

Dosyalar

poster-yaz-kurslari-35x50

Yaz Kursları Posteri

Yaz kursları ile ilgili posterimizi indirmek için tıklayınız. 35 x 50. Pdf.

vakif-dosya

Hayrat Vakfı Dosya Baskısı

Hayrat Vakfı Dosya Baskısı pdf dosyası, Bıçak izi pdf dosyası (bu dosyayı da matbaaya götürmelisiniz)

faaliyet-bulteni-2014

2014 Faaliyet Bülteni

2014 Faaliyet bültenimizi pdf olarak indirebilirsiniz. Üç dikey, iki yatay kırmalı, çift taraflı bir çalışmadır.

duvar-kagidi-hosgeldiniz

“Hoşgeldiniz” Resmi

Tören ve programlarınızda kullanabileceğiniz “Hoşgeldiniz” resmi için tıklayınız: