Hayrat Vakfı ve Eskişehir Rehber Eğitim ve Kültür Derneği, Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Porsuk Kapalı Spor Salonu’nda katılımın oldukça yüksek olduğu bir program düzenledi. İstanbul Büyük Piyale Paşa Camii imamı İshak Danış’ın tilavetiyle başlayan program, Rehber Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Özata’nın dernek faaliyetlerini anlattığı konuşması ile açıldı. Program, Vakfın ve derneğin tanıtım videolarının gösteriminin ardından, küçük çocukların okudukları şiir dinletileri ile devam etti.

Programa konuşmacı olarak davet edilen Hayrat Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, İDSB Genel Sekreter yardımcısı ve Türkiye temsilcisi Ali Kurt, konuşmasında değişik yönlerden Hz. Peygamber (sav)’i anlattı. Hayrat Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hacı Hafız Said Nuri Ertürk Hoca Efendi de programa video konferans vasıtasıyla katıldı ve dua etti. Dursun Ali Erzincanlı sunumuyla şiir dinletisi icra edildi. Programın sonunda davetlilere Kur’ân-ı Kerim hediye edildi.

FOTOĞRAFLAR: