Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

İstanbul Küçükçekmece ilçesindeki idari amirler ile vakıf merkezimizde kahvaltılı toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı arasında imzalanan, Halk Eğitimi Merkezleri’nde açılacak Kur’ân ve Osmanlı Türkçesi Kursları protokolü değerlendirildi.

Toplantıya Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemalettin Bal, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Besim Müftüoğlu ve Hüseyin İpek ve Küçükçekmece Halk Eğitimi Müdürü Nurgül Soner katıldı.

Vakfımızı temsilen Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ahmed Semiz, mütevelli azası ve Genel Yayın Koordinatörü Metin Uçar ve İlmi Araştırmalar Heyeti Üyesi Cemal Erşen de toplantıda hazır bulundular.

Kursların ilçe merkezinde daha verimli hale gelmesi için birlikte çalışmanın önemine vurgu yapıldı. Bunun yanı sıra Hayrat Vakfı’nın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.  Hayrat Neşriyat Satış Mağazası’nı da ziyaret eden misafirlere çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLAR:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.