Hayrat Vakfı olarak Kuveyt Vakıflar ve Din İşleri Bakanlığı tarafından bu sene 9.su düzenlenen “Uluslararası Kuveyt Kuran-ı Kerim Yarışmasına” şeref konuğu olarak davet edildik. Bakanlık, program kapsamında her sene takdim edilen Kur’an Ödüllerinden “Kur’an’a En İyi Hizmet Eden Müessese” özel ödülü için 2018 yılında Hayrat Vakfı’nı seçmiştir.

Vakfımız, 40 yılı aşkın süredir Kur’an’a olan hizmetleri, dünyanın ikinci büyük matbaasıyla bütün dünyaya Kur’an’ı tab ederek neşretmesi, Kur’an’ın öğretilmesi ve ezberletilmesi noktasındaki çalışmaları, Kur’an harfleri olan Osmanlı Türkçesi’ni büyük bir gayret ile ihya etmesi gibi hizmetleri ile bu ödüle layık görülmüştür.

Bu çerçevede yılın ödülü 18 Nisan 2018- 2 Şaban 1439 tarihinde Kuveyt Emiri Sabah el- Ahmed el-Cabir tarafından başkanlık sarayında, Kuveyt Türk Büyükelçisinin de hazır bulunduğu programda vakfımızın temsilcililerine takdim edilmiştir.

Rabbimizden en büyük niyazımız bizleri Kur’an’a hizmetkâr eylesin. Kur’an ile yaşatsın ve Kur’an ile huzuruna alsın.