Antalya Hayrat Vakfı temsilcisi Süreyya Saltık ve beraberindeki iş adamları Fethiye Hayrat Vakfı ve bünyesindeki Altın Kalem Derneği ile Elmas Kalpler Derneğini ziyaret ettiler.

Hayrat Vakfı Fethiye temsilcisi Mustafa Kokkokoglu yaptığı açıklamada bu ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek tüm konuklara teşekkür etti ve hayırlara vesile olmasını niyaz etti.

Elmas Kalpler Derneği 4-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim faaliyetleri ile beraber oyun endeksli milli ve manevi değerler eğitimleri, Kur’an-ı Kerim, siyer, ingilizce, güzel konuşma ve matematik dersleri vermektedir.

Yetişkinlere ise uzman psikolog tarafından çocuk aile iletişimi konulu seminerler, konferanslar, uzman kadrosu ile Osmanlı Türkçesi dersleri ve Kur’an-ı Kerim’i okuma, anlama, tecvid,  Risale-i Nur konulu eğitimler vermektedir. Ayrıca, Fethiye Altın Kalem derneğimiz tarafından ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler yürütülmektedir.

Antalya’dan gelen misafirlerimizle; dernek eğitim merkezleri ve yatılı kız Kur’an kursumuzun tanıtım ziyaretleri yapıldı.

Geleceğe ve gençlere yönelik çeşitli projeler ve eğitim konularında istişareler gerçekleştirildi.

Ayrıca toplantıda Anafor Görsel Medya yönetim kurulu tarafından Kurumsal iletişim ve Markalaşma konulu bir sunum gerçekleştirildi. Bu tür istişare toplantılarının sık sık  yapılmasının önemi üzerinde görüş birliğine varıldı.