Hayrat Vakfı Bucak temsilciliği, iki okulda yaklaşık 300 öğrencimizle yaz okulu faaliyetlerine devam ediyor. Çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi, temel dini bilgiler, ahlaki değerler, uygulamalı namaz ve abdest eğitimi verilmektedir.

Bununla beraber çocuklarımız her gün birbirinden lezzetli yemekler, piknik, halı saha ve ata binme gibi çeşitli sosyal aktivitelere katılmaktalar. Bu vesile ile çocuklarımız hem eğleniyorlar hem de güzel dinimiz İslamiyeti en iyi şekilde öğreniyorlar. Aileler ve öğrenciler sosyal aktivitelerden ve verilen eğitimler de son derece memnunlar aynı zamanda eğitimlerimize katılan psikoloğumuz tarafından çocuklarımız zihinsel ve ahlaki gelişim açısından da takip edilmektedir.

Bu faaliyetlerimizle başta Rabbimizi razı etmeyi, Sevgili Peygamberimiz’i (asm) ve dinimizi sevdirmeyi ülkemize ve ümmete güzel ahlaklı, faydalı nesiller yetiştirmeyi hedefliyor, ümit ediyoruz.