Hayrat Vakfı Fethiye Temsilciliği koordinasyonunda  Fethiye ve civar ilçelerde bulunan okullarda Ortaöğretim öğrencilerine Hayrat İnsani Yardım Derneğinin desteği ve Elmas Kalpler Derneği, Fethiye Altın Kalem Derneği mensupları ile iş adamları ve öğretmenlerimizin katkısıyla Kuran-ı Kerim, Elif ba ve Osmanlı Türkçesi çalışma kitapları hediye ediyoruz.

Bu kapsamda Muğla’nın Ortaca ilçesine yapılan ziyarette Ortaca Ortaokulunda eğitim gören 200 öğrenciye Hayrat Neşriyat Kuran-ı Kerimi hediye edilmiştir. Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmet Hasgül; Hayrat Vakfı’nın yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.

Fethiye İmam Hatip Lisesi ziyaret edilmiş ve 9. sınıflardan 200 öğrenciye  Osmanlı Türkçesi çalışma kitapları takdim edilmiştir. Okul yönetiminden Sayın Demirhan Yılmaz bu örnek davranıştan dolayı tüm öğrenciler adına teşekkür etmişlerdir.

Ayrıca Fethiye Belediye Fen Lisesinde Osmanlı Türkçesini seçmeli ders olarak tercih eden öğrenciler de ziyaret edilerek kendilerine  Osmanlı Türkçesi çalışma kitapları hediye edilmiştir. Müdür yardımcı Sayın Zafer Çimen Vakfımıza ve bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür etmiştir.

Hayrat Vakfı Fethiye Temsilcisi Mustafa Kokkokoğlu yaptığı açıklamada ; Aralık ayı sonuna kadar yaklaşık 2000 öğrenciye   Kuran-ı Kerim , Elif ba ve Osmanlı Türkçesi çalışma kitaplarını ücretsiz olarak dağıtmayı hedeflediklerini bildirmiştir.