Hayrat Vakfı İl Temcilcisi İlyas Buçakcı ve ULUED İl Temsilcisi Hüseyin Pınar tarafından ilimizde devam eden Osmanlı Türkçesi Kurslarıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek adına İl Milli Eğitim Müdürümüzü makamında ziyaret ettiler.

Hayrat Vakfı İl Temsilcisi İlyas Buçakçı ile Uluslararası Eğitimciler Derneği (ULUED) İl Temsilcisi Hüseyin Pınar ve üyeleri Ramazan Adalı, Abdurrahman Yakut ve Sedat Yıldız öğretmenlerimize yönelik Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde Osmanlı Türkçesi Hizmetiçi Eğitim Kursu ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile imzalanan Osmanlı Türkçesi tanıtımı ve Değerler eğitimi programları ile ilgili çalışmaları istişare etmek üzere Milli Eğitim Müdürümüz Seyfi Özkan’a ziyarette bulundular.

Makamında gerçekleşen ziyarette bir süre sohbet edildikten sonra Milli Eğitim Müdürümüz Seyfi ÖZKAN, Osmanlı Türkçesi hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız diyerek yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti ve başarılar dileyerek teşekkür etti.