LONDRA / MART 2018 Hayrat Vakfı İngiltere temsilciliğimiz, Londra Yunus Emre Enstitüsü’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Hayrat Vakfı İngiltere temsilcisi Hamza B. Öztaş ve Londra Osmanlıca Kursları Usta Öğretici Metin Kaya, Hayrat Vakfı gönüllüsü Muhammet Akif Kablan, Londra Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Dr Mehmet Karakuş’a Hayrat Vakfı’nın İngiltere ve İskoçya’daki faaliyetlerini anlattılar.

Dr Mehmet Karakuş beyefendi, Yunus Emre Enstitüsü’nün faaliyetlerini vakıf temsilcilerimiz ile paylaştı.

Karşılıklı iyi niyetlerin dile getirildiği ziyaretin sonunda, temsilcilerimiz Sayın Karakuş’a Türkiye’nin ilk Osmanlıca dergisi olan Osmanlıca Eğitim ve Kültür Dergisi ile beraber Irfan Mektebi ve İngilizce The Pen dergileri hediye edildi.