Karabük Hayrat Vakfı ile Karabük Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlediği “Gençlik O’nun (s.a.v) Yolunda” konulu seminer ilgiyle izlendi.

Seminer açılışı Karabük Üniversitesi Mekatronik bölümü öğrencisi İsmail Keskin’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Karabük Hayrat Vakfı Temsilcisi İsmail Alınmaz ve Karabük Gençlik Müdürü Mustafa Çakır Beyler açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Mimar Sinan Ortaokulu Türkçe Öğretmenlerinden Tarık Çelik bey Kainatın Yaratılış Hikmeti konulu sunumlarını yaptılar. Mimar Sinan Ortaokulu Türkçe Öğretmenlerinden Süleyman Seven Hocamız sunumlarını yaptılar. Karabük Hayrat Vakfı Temsilcisi Mehmet Kazıcı Bey Efendimizin mucizeleri konulu sunumlarını gerçekletirdiler.

Karabük Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinden Serhat Aydoğdu Sünneti Seniyye ve Önemi konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Program sonunda 3 kişiye Hayrat Neşriyat Tevafuklu Kur’an-ı Kerimi hediye edildi.