Temsilci heyetimiz 11.03.2019 tarihinde Malezya İslam Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Ahmad Bey’e iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz yıl, kasım ayında İstanbul/Küçükçekmece’de vakfımız ve üniversite arasında bir iş birliği protokolü imzalanmıştı.

Yaklaşık bir saat süren ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede iş birliğinde gelinen son nokta değerlendirildi. Rektör Bey, Hayrat Vakfı ile yapılan çalışmaların çok memnun edici olduğunu ve ilişkilerin güçlendirilip kalıcı hale gelmesi adına çok kapsamlı bir anlaşmanın gerekliliğini ifade etti.

Heyet, gençlerimize hizmet etmek hususundaki kararlılığımızı ve vakfımızın her türlü iş birliğine sıcak baktığını belirterek yeni bir anlaşma teklifi yapan Musa Ahmad Bey’e teşekkür etti.

Temsilcilerimiz akşam yemeğinde tekrar bir araya gelmek üzere rektörlükten ayrıldı.