Malezya Perak Eyaleti Din İşleri ve Vakıflar Bakanlığı Davet Birimi 10 Ağustostan başlayarak devam eden haftayı “Risale-i Nur ve Bediüzzaman Haftası” ilan etti. Bediüzzaman Hazretleri ve Risale-i Nurların tanıtılmasına yönelik programın icrası için Hayrat Vakfını davet edildi.

Program muhtevası; Perak eyaletinin yedi merkez camiinde dersler, beş okulda öğrencilere dersler, ofis ziyaretleri ve bir sempozyumdan oluşmaktadır.

Hayrat Vakfı adına programa katılan ekip, bugün (11 Ağustos) Diyanet İşleri Davet Birimine bağlı İslam Eğitim Enstitüsünde ve Sultan İzzettin Şah Eğitim kurumunda gençlerle buluştu.

Halka açık olarak icra edilecek sempozyum, 13 Ağustosta bölge Başkanı, bölge Müftüsü, diğer eyalet Müftüleri ve Müftülük bünyesinden temsilciler, câmi imamları ve vaizlerin katılımıyla icra edilecek.

Ayrıca Malay Üniversitesinde 15 Ağustosta Bediüzzaman çalıştayı yapılacak.

Afişler: