Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği’ni dernek merkezinde misafir etti.

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya, Eğitim Komisyon Başkanı Ahmet Doğan Güler ve Gençlik Kurulu Başkanı Serkan Beyaz, dernek adına ev sahipliğinde bulunurken Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilcisi Kadir Öztürk ve Murat Çal, Hayrat Vakfı adına ziyareti gerçekleştirenler arasındaydı.

Gebze’nin iki etkin sivil toplum kuruluşunu bir araya getiren buluşma kısa bir tanışmadan sonra dernek faaliyetlerinin ve önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilmesi planlanan projelerin anlatılmasıyla devam etti. Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilcisi Kadir Öztürk, vakıf misyonlarını, ülke ve özellikle Gebze bölgesinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve projelerini paylaştı. Daha çok eğitim alanında faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını ifade eden Kadir Öztürk, MÜSİAD ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt ise ziyaretten dolayı mutlu olduklarını, Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği’nin çalışmalarını daha yakından takip edeceklerinin bilgisini verdi. Ali Kurt, MÜSİAD’ın Gebze’nin köklü kurumlarından biri olarak diğer sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iş birliği içerisinde olmayı ilke edindiğini belirtti ve ziyaretten dolayı vakıf yetkililerine teşekkür etti. Hayrat Vakfı Gebze Bölge Temsilciliği’nin MÜSİAD Gebze Şubesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile son buldu.