7’den 70’e herkes için ücretsiz Kur’an-ı Kerim dersleri başladı. “Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” hadis-i şerifine mazhar olmak ve “Kur’an okumasını bilmeyen kalmasın” diyerek uzaktan ve tek kişilik bire bir derslerle 24 saatte Kur’an öğrenme seferberliği başlattık.

Kur’an-ı Kerim öğrenmek isteyen, fakat uygun vakit ve zemin bulamayan herkes için hızlı ve kolay bir şekilde Kur’an-ı Kerim öğrenme imkanının olduğu derslere, her yaştan herkes, Türkiye’nin her yerinden katılabilir. Hayrat Vakfı tarafından organize edilen, kişiye özel ve online olarak gerçekleştirilen kurslarımızdan istifade edebilir.

Kişinin genel durumuna göre Kur’an-ı Kerim’e Geçiş, Okuma Hızlandırma, Tecvid ve Ezber olmak üzere dört farklı seviyede verilen eğitimler, Hayrat Vakfı ve Kur’an-ı Kerim gönüllüsü yüzlerce uzman ve tecrübeli eğitimci tarafından verilmektedir.

Tamamen ücretsiz verilen eğitimlere tablet, telefon veya bilgisayarlarınızdandan katılabilirsiniz. Siz de bu hayra ortak olup ister eğitimlere katılabilir, ister etrafınıza duyurabilir, isterse dualarınızla destek olabilirsiniz.

Başvuru için www.kuranogren.com adresine girip kaydolmanız yeterlidir.Kur’an’ın nuru her yere yayılsın ve onu okuyamayan kalmasın…