Hayrat vakfı Ordu Temsilciliği il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Ordu Büyükşehir belediye başkanı sayın Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret eden vakfımız Ordu temsilcisi Muzaffer Aydın ve beraberindeki heyet olumlu temaslarda bulundu.

Aydın ve beraberindeki ekibi büyük bir nezaketle karşılayan Enver Yılmaz’a Vakfımız Ordu il temsilcisi Muzaffer Aydın Vakfın tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca il genelinde Osmanlıca Türkçesi kurslarında elde edilen başarıyı da dile getiren Aydın, Ordu halkının müspet çalışmalara olan yoğun ilgisinden ve taleplerinden gayet memnun olduklarını söyledi.

Vakfımızın yaptığı tüm çalışmaları takdirle karşıladığını söyleyen Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak üzerilerine düşen tüm görevleri yapmaya hazır olduklarını söyledi.