Sandıklı Hayrat Vakfı Temsilciliği ile Sandıklı İrfan Eğitim ve Araştırma Derneğinin ortaklaşa olarak hazırlamış olduğu yaz Kur’an kursu sona erdi.

Kurs koordinatörü Engin Karagöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursların her yıl düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini belirtti.

Kursu tamamlayan öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Karagöl,

“Her yıl yapmış olduğumuz kurslara bu yıl da yoğun bir katılım sağlandı. Kursları, Sandıklı Atatürk İlkokulu, Aktürkler İmam Hatip Ortaokulunda ve Atatürk İlkokulunda 150, Aktürkler İmam Hatip Ortaokulunda da 60 öğrencinin katılımı ile tamamladık.” dedi.

Kursları başarı ile tamamlayan öğrencilere Hayrat Vakfı Sandıklı Temsilciliği tarafından ücretsiz Kuran-ı Kerim hediye edildiğini kaydeden Karagöl, şunları söyledi:

“Kurslarda öğrencilere her gün helal sertifikalı yiyecekler dağıtıldı. Eğlenceli oyunlar oynandı ve sinema etkinliği düzenlendi. Amacımız çocuklarımıza dinine ve vatanına hizmetkar olacak şekilde değerler eğitimini vermek. Rabbini ve Peygamberini tanıtmak, Kur’an-ı Kerim’i öğretmek. Kurslarda 22 hoca gönüllü olarak görev aldı.”