Hayrat Vakfı’ndan Somali kampanyasına 670 bin liralık yardım desteği

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “Her Evden Bir Fitre Bir İftar Afrika’ya” kampanyasına destek vermek üzere gelen Hayrat Vakfı yetkililerini makamında kabul etti.

Vakfımız adına başkan yardımcısı Ahmed Semiz, yönetim kurulu üyelerinden Ali Kurt, il temsilcilerimizden Said Yavuz, Mücteba Yıldız, Feridun Işıklı, Sabrihan Alemdar ve Cihangir İşbilir, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlatmış olduğu kampanyaya katkıda bulunmak üzere vakıf mensupları arasında toplanan 670 bin liralık çeki Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e takdim ettiler.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında kampanyanın ülke sathında büyük bir kabul gördüğünü, milletin bu teveccühünün gelecek vaat ettiğini söyledi. Vakıf yöneticilerine kampanya hakkında da bilgi veren Başkan Görmez, kampanya ile ilgili son bilgileri aktardı.

FOTOĞRAFLAR:

diyanet_somali_1