Arkadaşlarınıza da haber edin!

Hayrât Vakfı mobil uygulaması ile
yapabileceklerinizden bazıları:

Önce ve hızlıca haberdâr olun

Vakfımız tarafından yapılan duyurulardan, yayınlanan haberlerden hemen haberdâr olun. Duyuru ve haberler yayınlandıktan hemen sonra otomatik olarak mobil cihazınızda bildirim olarak görünmektedir. Dilerseniz bildirimleri uygulamadaki "Ayarlar" kısmından kapatabilirsiniz.

Kurslar parmağınızın altında!

Türkiye ve Avrupa'da düzenlenen TAMAMEN ÜCRETSİZ Kur'an-ı Kerim ve Osmanlıca kurslarımıza uygulama vasıtasıyla ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca, kurslarımız hakkında bilgi alabilir, son gelişmelerden haberdâr olabilirsiniz. Kurslarla İrtibat sayfasını kullanarak kurslarla ilgili yetkili kişilere mesaj atabilirsiniz.

Okuyun ve Öğrenin

Özellikle sosyal medya sayfalarımızdan düzenli olarak paylaştığımız öğretici içeriği uygulamamızda toplu bir şekilde bulabilirsiniz. Oku & Öğren bölümümüzdeki konular: Ayet-i Kerimeler, Hadis-i Şerifler, Güzel Cümleler, Ramazan-ı Şerif, Biliyor muydun, Delailin-Nur, Esmâ-ül Hüsna, Bediüzzaman hazretlerinden, Ahmed Hüsrev Efendi, Dualar, Cuma günü, Hac, Sakin ol...

Düzenli Videolar

Vakfımız tarafından hazırlanan sohbetler, Osmanlıca dersleri, tanıtımlar, kısa belgeseller, sempozyum videoları ve haber videolarına uygulamadaki Videolar sayfasından kolaylıkla ulaşıp izleyebilirsiniz. Yeni videolar yayınlandığında otomatik olarak uygulamaya eklenmektedir.

İrtibat Kurun

Uygulama içine yerleştirilmiş Haber Gönder, Osmanlıca Kurslarıyla İrtibat, Hayrat Vakfıyla İrtibat, Uygulama ile ilgili İrtibat sayfalarını kullanarak bizlerle irtibat kurabilirsiniz.

• Sitelerimiz
  • Sosyal Medya Sayfalarımız
  • Vakfımız Hakkında Bilgi
  • Beğendikleriniz
  • İrtibat Sayfaları

Arkadaşlarınıza da haber edin!

Uygulamayı hemen şimdi indirin!

Kısacası vakfımız tarafından hazırlanıp, internet ortamında yayınlanan
her türlü içeriğe kolayca ulaşabilmek için ÜCRETSİZ uygulamamızı hemen mobil cihazınıza indiriniz.