Küçükçekmece eski kaymakamı, Bitlis yeni valisi Sayın Orhan Öztürk, Pazar günü vakıf merkezimize veda ziyaretinde bulundu. Küçükçekmece’mizde maddi-manevi güzel çalışmalar yapılmasında büyük emekleri bulunan Sayın Öztürk, Vakfımızın Kur’an, Osmanlıca ve diğer çalışmaları hakkında Başkan Yardımcımız Ahmed Semiz Bey’e değerlendirmelerde bulundu ve çalışmaların artarak devam etmesini beklediklerini söyledi.

Mütevelli azalarımızın da hazır bulunduğu kabulde, Hayrat Vakfı Başkan Yardımcısı Sayın Semiz, Bitlis yeni valisi Sayın Öztürk’e burada yaptıkları güzel çalışmaların Vali olarak Bitlis’te de devam etmesi temenni ve duasıyla, Bitlis’in Hayrat Vakfı’nın esas kurucusu Bediüzzaman Hazretlerinin doğup büyüdüğü yer olduğunu ve Sayın Öztürk’ün bu anlamda bir merkezden diğer bir merkeze gittiklerini ve vakfımız adına bunu anlamlı bulduklarını ifade etti.

Ziyaretin hatırasına Ahmed Semiz Bey tarafından Bitlis Valisi Sayın Orhan Öztürk’e Osmanlıca olarak hazırlanmış bir plaket takdim edildi.