Hayrat Vakfı ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliği ile vakfımızın Kahramanmaraş Afşin-Elbistan ilçe temsilcilikleri ve Aksaray temsilciliğinden 200 kişilik bir öğrenci topluluğu ile Hatay’ın Arsuz Gençlik Kampında Anadolunun Değerleri temalı 5 günlük bir kamp gerçekleştirmişlerdir.

Gençlik kampının ilk gününde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ kampı ziyaret edip öğrencilerle vakit geçirmiştir. Kamp boyunca akşamları Hayrât Vakfı Elazığ temsilcisi Dr. Ayhan İNAK ve Adana temsilcisi Mustafa TOPÖZ “EKRAN BAĞIMLILIĞI ve İNSANIN GERÇEK DEĞERİ” konulu seminerleri ile çocuklarımıza ilmi değer kazandırmışlardır. Ayrıca kampımız düzenlenen okçuluk, ebru sanatı ve diğer sportif faaliyetlerle da renklenmiştir.

22-26 Ocak 2016’da 5 gün süren kampımızın sonunda Antakya gezisiyle gençlerimiz ecdadını ve coğrafyasını yakından tanıma fırsatı bulmuştur.