Muhterem kardeşlerimiz,

Korona salgını sebebiyle alınan tedbirler muvacehesinde, Efendimiz Aleyhissalatu Vesselamın da işaret buyurduğu üzere, memleketimizde icra edilen tedbir ve önleme uygulamasının lüzumu hepimizin malumudur.

Yaşanan şu süreçte dışarı çıkamayan ihtiyaç sahiplerinin ve işleri aksayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini bir parça gidermek adına Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan “Biz bize yeteriz Türkiyem!” başlıklı yardım kampanyasına Hayrat Vakfı camiası olarak bizler de destek veriyoruz.

Bizler, imandan sonra en önemli vazifenin hayata hizmet olduğunun idraki içinde, şu sıkıntılı günlerde azami fedakârlık, azami şefkat, sabır ve dua ile birbirimize destek olmalıyız.

Bu vesileyle, cephede savaşan kahramanlar mesabesinde gördüğümüz tüm sağlık çalışanlarımıza ve güvenlik güçlerimiz gibi sahada vazife yüklenen bütün görevlilerimize teşekkürle kendilerini tebrik ediyor, fedakârâne bir samimiyet, gayret ve sabırla bir sorumluluk şuuru içinde yaptıkları vazifelerinde muvaffakiyetler diliyoruz.

Rabbimizden en kısa zamanda hem memleketimizde hem tüm İslam dünyasında bu musibeti en az zararla, suhuletle sona erdirmesini, sıhhat ve afiyet vermesini temenni ve niyaz ediyoruz.

Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.

Hayrat Vakfı