Bozüyük’te Osmanlıca ve Kur’an-ı Kerim öğrenmek isteyenler için ücretsiz olarak düzenlenen kurslar 21 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Osmanlı Kültür ve Eğitim Derneği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayrât Vakfı işbirliği ile ücretsiz olarak düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Osmanlıca Kursları Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılacak. 21 Mart 2016 Pazartesi günü başlayacak dersler 6 hafta sürecek. Kur’an-ı Kerim kursları Pazar günleri verilirken Osmanlıca’nın 1. kur dersleri Pazartesi ve Perşembe günleri, 2. Kur dersleri ise Salı ve Cuma günleri verilecek.

Geçtiğimiz dönem kurslara katılan 100 kişinin sertifika almaya hak kazandığı kurslara katılmak isteyen vatandaşlar Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’ne ve Halk Eğitim Merkezi’ne başvurarak kayıt yaptırabilecekler.