İlkadım Belediye Başkanımız sayın Erdoğan Tok ve beraberindeki heyet Hayrat Vakfı Samsun Temsilciliği’ni ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Tok Hayrat Vakfı’nın bütün dünyada İslamiyet ve insaniyet için yapmış olduğu gayretli çalışmalarından ötürü takdire layık olduğunu ifade ederek “Hayrat Vakfı camiasını ve çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

İlkadım Belediyesi olarak da her daim bu güzel ve anlamlı çalışmalara destek çıkmaya devam edeceklerini beyan etti. Ziyarette belediyelerinin yapmış olduğu bir dizi faaliyetleri ve projeleri de anlatan Başkan Erdoğan Tok, el ele çok daha güzel çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

Hayrat Vakfı Samsun Temsilcisi Ali Hüsrev Yağız da Hayrat Vakfı’nın çalışmalarına her zaman desteklerini gösteren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok Bey’e ve İlkadım Belediyesi personeline Hayrat Vakfı Samsun Temsilciliği olarak teşekkürlerini ifade etti.