Hayrat Vakfı Kars İl Koordinatörlüğü ve Rehber Kalemler Derneği işbirliği ile Ramazana Özel 1001 Hatim kampanyası ve 10 milyon Salavat kampanyası Kars halkının katılımıyla yapıldı.

Kars Belediye Başkanlığından alınan izin ile şehir merkezinde stand açan ve afiş bastıran vakıf ve dernek gönüllüleri halktan topladıkları talepler doğrultusunda 1001 hatimleri ve 10 milyon Salavat-ı Şerifleri Ramazan boyunca tamamlamaya çalıştılar.

Ramazan’a Özel 1001 Kuran Hatmi ve 10 Milyon Salavat Kampanyası Organizasyon sorumlusu Muammer Kakça;

“Kampanyamıza geniş kitlelerin katılımını sağlayarak hatim ve salavatların feyiz, rahmet ve sevaptan hissedar olmaları için internet ve reklamlar vasıtasıyla elimizden gelen her yere yaymaya çalıştık. Türkiye’nin farklı şehirlerinden insanların katıldıkları 1001 Kur’an hatmi ve 10 milyon Salavat kampanyası şükürler olsun Kadir Gecesi yapmaya muvaffak olduk.

Kur’an hatmi ve Salavat hatmine katılanların iletişim bilgelerini aldık ve onlara hatimlerin yapılacağı gün ve saati sms yoluyla bildirdik ve böylece yapılacak olan hatim dualarına katılımlarını sağlamış olduk.

Kars Hayrat Vakfı İl Koordinatörü Hüsnü Çelik, Ramazan’ın rahmet ve feyiz sağanağı olan Kur’an ve Salavatlardan her kesin istifade edebilmesi adına yaptığımız bu hayırlı nurani faaliyete ortak olan her kese teşekkür ederim. Kur’an ve Salavatların hatim dualarını özellikle Kadir Gecesine denk getirdik ki sevap cihetiyle hisselerimiz daha ziyade olsun.” şeklinde konuştu.

Ramazan’a Özel 1001 Hatim ve 10 Milyon Salavat Kampanyasının hatim duaları Hayrat Vakfı Kars İl Koordinatörü Hüsnü Çelik tarafından Hayrat Ensar Mescidinde Kadir Gecesi saat 24.00 da yapıldı. Hatim dualarına Kars halkı ve iştirakçiler katıldı.