Hayrat Uluslararası Öğrenci Derneği, Ankara’dan gelen misafir öğrencilerle İstanbul’da beş günlük bir kış kampı organize etti. 1 Ocak’ta başlayan kamp 5 Ocak’ta sona erdi.

Derneğin eğitim kadrosu çoğu yüksek lisans ve doktora öğrencisi olan gençlere Bediüzzaman Said Nursi’nin Şahsiyeti, Risale-i Nur’un Mahiyeti, Âlem-i İslam’ın Temel Problemleri, Gençliğin İstikameti, Bir İttihad Projesi gibi muhtelif konularda sunumlar yaptı.

Bununla beraber, uluslararası öğrencilere bakan hususi ve umumi birçok konu kamp boyunca müzakere ve istişare edildi. Sıcak ve samimi bir kardeşlik havasında geçen kampta herkes duygu ve düşüncelerini paylaşma fırsatı buldu.

Kampın son günü, misafir öğrenciler Sayın Kadir Topbaşla buluşturuldu ve tarihi yarımadayı gezmeleri temin edildi.

Misafir öğrenci heyeti güzel bir sertifika törenin ardından Ankara’ya döndü.