Malezya temsilciliğimiz tarafından İslam Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mohamed Ridza Bey’e hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

Yönetim kurulu üyemiz Ali Kurt Bey riyasetinde gerçekleştirilen görüşmede Mohamed Bey’e dua ve tebriklerimizi ilettik. Ayrıca, vakfımızın üniversite ile olan iş birliği çerçevesinde bugüne dek yapılan faaliyetlerini takdim etme imkânı bulduk.

Takriben bir saat süren ve karşılıklı nezaket içerisinde gerçekleşen ziyarette oldukça verimli değerlendirmeler oldu. Rektör Bey, Hayrat Vakfı faaliyetlerinden ziyadesiyle memnun olduğunu, gençlerin manevi terakkisi için birlikteliğimizin güçlü bir şekilde ve daha kapsamlı devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin sonrasında yeni rektöre dua ve teşekkür ederek heyetimiz ziyarete son verdi.